Groepslessen

 

 


Zangtechniek basis

5 sessies: 19 aug, 2, 16 en 30 sept, 14 okt

20.15 - 21.15

In deze sessies krijg je les in:

Ademsteun: Uitleg en oefenen in het goed toepassen van ademsteun.
Stembandsluiting:Uitleg en oefenen in het bewust en actief klaarzetten van je stem i.c.m. ademsteun, zodat je veel meer controle krijgt tijdens het zingen.
Hoge tonen halen: door minder lucht in te ademen, een toon vooruit te horen, door lichtere stembandsluiting... en er zijn nog zoveel meer tips om met meer gemak hoger te zingen. Dus daar gaan we lekker mee aan de slag. 

Je hoeft in deze cursus geen complete songs te zingen. We gaan de technieken oefenen in losse oefeningen en kleine stukjes uit een song naar keuze, zodat je het wel leert toepassen in de praktijk

 

€ 195,- ex btw

 

 

2 stemmig zingen

4 sessies: 26 aug, 9 en 23 sept en 7 okt

20.15 - 21.15

 

In deze sessies leer je:

- vinden en zingen van terts (afstand van 3 noten) als 2e stem
- vinden en zingen van "one-note" harmony (afstand van 1 noot)
- vinden en zingen van quint (afstand van 5 tonen.
- flexibel combineren van alle toonsafstanden in het zingen van 2e stem.  

€ 167,- ex btw

 

 

 

Performance

5 sessies: 27 aug, 10 en 24 sept en 8 okt

20.15 - 21.15

Waar laat je je handen? Hoe zorg je dat jouw song beter overkomt ? Wat doe je met je microfoonsnoer? Durf je te bewegen tijdens het zingen? 

Dit zijn dingen waar we mee aan de slag gaan tijdens deze 4 sessies. Want je song mooi zingen is één, maar hoe je song overkomt hangt ook heel erg af van hoe je kijkt, wat je uitstraalt, hoe je beweegt, je mimiek, etc.

 In deze sessies gaat het dus niet om de perfect gezongen song. Maar gaan we met een nummer dat je redelijk comfortabel kunt zingen aan de slag met jouw presentatie.

 Zin om te leren shinen? 

€ 167,- ex btw

 

 

Open Sessions

5 sessies: 20 aug, 3 en 17 sept, 1 en 15 okt

20.15 - 21.15

 

In deze sessies is het doel dat je went en oefent in het zingen waar anderen bij zijn. Iedere sessie zing je een nummer en krijg je tips en tops van de groep en natuurlijk coaching van mij op jouw uitdagingen. 

We werken aan zelfvertrouwen opbouwenzangtechniek en performance. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt. 

Mijn ervaring met de Open Sessions is dat de groep heel supportive is en jou echt verder helpt: je hoort wat anderen waarderen aan jouw stem, jouw manier van een song zingen. En je krijgt tips over hoe het nog mooier of makkelijker kan. 

€ 195,- ex btw