cursussen groepsverband

 


Naast individuele lessen kun je ook kiezen voor zingen in groepsverband. Zingen met anderen heeft een andere impact dan privé les: Elke keer dat je zingt werk je met publiek, je krijgt feedback van de groep en doordat je de progressie van anderen ziet, begrijp je je eigen proces ook beter. Respect voor elkaar en een positieve, stimulerende omgeving zijn belangrijk om te kunnen leren en zijn gegarandeerd tijdens mijn cursussen.

Doe je mee ?!

Vanaf januari starten er diverse zanggroepen waar je aan deel kunt nemen!
Alle onderstaande groepen zijn van 20.15-21.15 uur.


1) Open Session groepen.

Geen zangles, maar coaching op een song naar keuze, in groepsverband! Je kiest zelf een song, of een deel van een song waar je aan wilt werken en ik help je in de sessie verder als het gaat om techniek, zelfvertrouwen, performance… Jij bepaalt waar je aan wilt werken.

Het voordeel van werken in een groep is dat je positieve feedback van anderen krijgt en daardoor ook meer waardering voor je eigen stem ontwikkelt. Bovendien zing je steeds voor de groep, waardoor je ook meer ervaring opdoet met zingen voor anderen.

Een goede afwisseling of aanvulling t.o.v. de individuele zanglessen die je volgt!

Groep 1: maandagavond. Om de week. Start 6 januari. Laatste les 30 maart. In totaal 7 sessies

Data: 6 en 20 jan. 3 en 17 feb. 2 en 16 mrt. 30 mrt.
Kosten: €19,50, incl. btw per sessie. Totaal € 136,50

Groep 2: dinsdagavond. Om de week. Start 7 januari. Laatste les 14 april. In totaal 8 sessies

Data: 7 en 21 jan. 4 en 18 feb. 3 en 17 mrt. 31 mrt. 14 april.
Kosten: €19,50, incl. btw per sessie. Totaal € 156,00

2) Training Zangtechniek

6 avonden waarin je op een gestructureerde manier alle ins- en outs over zangtechniek krijgt aangereikt en leert toepassen. De onderwerpen zijn: Ademsteun, Twang, Zingen in zacht volume, Zingen in hard volume en Zingen in medium volume. Hoe doe je dit ? Wat zijn de spelregels om het veilig en mooi te doen. Je krijgt veel uitleg en we gaan aan de hand van oefeningen de techniek leren toepassen. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om het toe te passen in nummers die je zelf mooi vindt. Durf jij nog niet meteen voor de groep een nummer te zingen dan hoeft dat niet. Dan focus jij je op de oefeningen.

Maandagavond

Data: 13 en 27 jan. 10 feb. 9 mrt. en 23 mrt. 6 april.
Kosten: €21,50, incl. btw per sessie. Totaal € 129,00

3) Durf te zingen

Voor iedereen die het spannend vindt om te zingen waar anderen bij zijn. Doel van deze 6 sessies is je stem durven laten horen waar anderen bij zijn. Geen solo’s (tenzij je dat wil), maar allerlei werkvormen waarin je op een veilige manier zingt samen met anderen en langzaam maar zeker leert genieten van het zingen en het oordeel “wat zouden ze van me vinden” achter je laat. Denk aan stembevrijdingsoefeningen, circle singing, “gewoon” lekker de muziek hard en samen meezingen met YouTube, meezingen in karaoke versies, etc.

Dinsdagavond

Data: 14 en 28 jan. 11 feb. 10 mrt. en 24 mrt. 7 april.
Kosten: €19,50, incl. btw per sessie. Totaal € 117,00